この情報を出力する

このページのリンク

Janmakuṇḍalī-grahayogaphala : Paṃ Gaṃgārāmakr̥ta Daivajña kalpadruma, Br̥hajjātakam, Muhūrtta cintāmaṇi ke pariveśa meṃ graha yoga phalādi kī viśad vyākhyā evaṃ saṃskārādi ke śubhāśubha muhūrtta va unake phala जन्म कुण्डली ग्रह योग फल : पं गंगाराम कृत दैवज्ञ कल्पद्रुम, बृहज्जातकम्, मुहूर्त्त चिन्तामणि के परिवेश में ग्रह योग फलादि की विशद् व्याख्या एवं संस्कारादि के शुभाशुभ मुहूर्त्त व उनके फल
जन्मकुण्डली-ग्रहयोगफल : पं. गंगारामकृत दैवज्ञ कल्पद्रुम, बृहज्जातकम्, मुहूर्त्त चिन्तामणि के परिवेश में ग्रह योग फलादि की विशद् व्याख्या एवं संस्कारादि के शुभाशुभ मुहूर्त्त व उनके फल / व्याख्याकार आचार्य पं. चक्रपाणि भट्ट
(काशी संस्कृत ग्रन्थमाला ; 336)

1. संस्करण
出版者 वाराणसी : चौखम्भा संस्कृत संस्थान
出版年 2012
大きさ 6, 192 p. ; 22 cm
目次

所蔵情報を非表示



B2階 南積層b D089/5-336 122002041

書誌詳細を非表示

本文言語 サンスクリット語,ヒンディー語
著者標目 *Cakrapāṇi Bhaṭṭa, Ācārya
Gaṃgārāma
分 類 DC19:089
ISBN 9789381608050
書誌ID BB03187646
巻冊次 ISBN:9789381608050

 類似資料